Wat is de WMS box - WMSsystemen.nl

Wat is de WMS box?

De WMS box geeft u in drie stappen toegang tot alle noodzakelijke informatie voor de oriëntatie op en selectie van warehouse management systemen. De informatie helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen en het voorkomen van fouten. U vergroot daarmee de kans op een succesvol WMS project, dat voldoet aan uw verwachtingen en dat binnen planning en budget wordt gerealiseerd.

STAP 1 – TOEPASSING

Magazijnen van middelgrote productiebedrijven vragen andere WMS oplossingen dan de magazijnen van grote logistieke dienstverleners. Daarom wordt iedere WMS box zo goed mogelijk afgestemd op specifieke toepassing en processen. Het is dan ook belangrijk dat wij iets weten over uw activiteiten, logistieke processen en magazijnoppervlakte. U geeft dit online aan ons door. Of u belt ons. In een paar minuten is dit geregeld.

STAP 2 – KENNIS EN INFORMATIE

Voor goede beslissingen, om fouten te voorkomen en om leveranciers en specialisten op het gebied van warehouse management te kunnen aansturen, heeft u kennis nodig. Na verwerking van uw aanvraag, krijgt u toegang tot die kennis: online informatie, stappenplannen, checklists en unieke door het ICT informatiecentrum samengestelde publicaties. Inclusief (e)boeken over WMS software, WMS selectie, het boek ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, het Handboek Softwareselectie en vaak tijdelijk aangevuld met een extra boek over digitale transformatie of datagedreven werken. De meeste informatie is digitaal, enkele boeken zijn fysiek beschikbaar. U bepaalt uiteraard zelf welke informatie u gebruikt, zodat deze altijd past bij uw informatiebehoefte.

STAP 3 – OPLOSSINGEN

U ontvangt informatie over maximaal vijf tot acht WMS oplossingen die aansluiten op uw toepassing. Het is zeker niet zo dat u daaruit een keuze moet maken. De oplossingen geven u een beeld van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. U ziet de verschillen, kan vergelijken en uw selectiecriteria verder aanscherpen. Dat is belangrijk om in een latere fase goede beslissingen te kunnen nemen. Omdat het niet praktisch is als wij daar nog tussen zitten, ontvangt u deze informatie rechtstreeks van ervaren specialisten op het gebied van warehouse management die uw processen begrijpen en de ontwikkelingen kennen. Voor afstemming hierover kunnen zij u bellen of mailen (het doel is informatie, geen sales). U bepaalt uiteraard zelf of u van deze informatie gebruik maakt. Als u wel de informatie van het ICT informatiecentrum wenst, maar niet benaderd wilt worden door specialisten, bel ons dan even. Dan stemmen wij met u af hoe wij u het best kunnen helpen.

Heeft u hier vragen over?
Bel ons gerust op 085 40 10 218. Wij geven u graag antwoord!