Advies en hulp - WMSsystemen.nl

Advies en hulp

Korte route naar een WMS oplossing

U loopt tegen problemen of beperkingen aan met uw huidige WMS systeem. Of u wil uw oude pakket vervangen door nieuwe WMS software. Kortom, u zoekt een oplossing. U heeft geen tijd om deze website te bekijken, boekjes en whitepapers te lezen of alle informatie van de WMS box te verwerken. In dat geval is er ook een kortere route naar een oplossing: snel in gesprek met ervaren WMS specialisten. Vertel hier voor welk WMS vraagstuk u een oplossing zoekt. U komt dan spoedig in contact met specialisten.

Welk WMS past bij u?

 
Waarom Advies & hulp? – De specialisten waarmee u in contact komt, zijn informatiepartners van het ICT informatiecentrum. U praat met hen direct over de praktijk: uw project en concrete oplossingen. Geen algemene kennis, maar direct toegespitst op uw situatie. Specialisten zijn ervaren leveranciers van kennis (consultants) en/of de oplossing (software) zelf. Zij kennen uw branche, uw bedrijfsproces, de ontwikkelingen, de mogelijkheden, de problemen waar u tegenaan loopt en de oplossingen die daarvoor al bedacht zijn. Daarom kunnen zij u gericht vragen stellen, informeren, op ideeën brengen en oplossing aandragen. Uiteraard hebben zij ook hun eigen commerciële belangen. Ondanks dat heeft u via Advies & hulp toegang tot kennis en ervaring die op geen andere manier zo goed en snel kunt krijgen. Ofwel, de korte route naar een WMS oplossing.

Vrijblijvend

Uiteraard bepaalt u zelf of en hoe lang u van deze informatiebron gebruik wilt maken. Contact stopt weer, zodra u dat aangeeft. Uiteraard bent u op geen enkele manier verplicht met iemand van deze specialisten zaken te doen. Vrijblijvend dus. Heeft u hier nog vragen over, belt u dan gerust met de servicedek van het ICT informatiecentrum: 085 40 10 218.

AANVRAAG ADVIES EN HULP

Conform ons Privacystatement en de wettelijk vereiste bescherming van uw persoonsgegevens, bent u zeker van een zorgvuldige verwerking van ieder informatieverzoek. Velden met * zijn verplicht.

    Ik geef toestemming om mijn gegevens (1) te gebruiken voor controle van mijn verzoek om advies en hulp en (2) te delen met enkele specialisten, zodat zij contact met mij kunnen opnemen voor advies, hulp en informatie over oplossingen.
    Zend op dit e-mailadres ook de ICT nieuwsbrief toe. Deze informeert iedere twee weken meer dan 12.000 ICT beslissers over het belangrijkste ICT nieuws, ontwikkelingen en nieuwe gratis boeken en publicaties van het ICT informatiecentrum.

      

    ERP advies en hulp